Limba romana English language

Nou pe www.apsro.ro!

 

Şcoala de vară şi Conferinţa
"Joshua Bierer" - 2014

Avem deosebita plăcere de a anunța săptămâna 'Joshua Bierer' formată din a doua ediție a Școlii de vară cu tema "Servicii integrate de asistență psihiatrică în comunitate" și Conferința aniversară "Joshua Bierer" organizate de Asociaţia de Psihiatrie Socială din România la Câmpulung Moldovenesc, în perioada 29 Iunie - 06 Iulie, 2014.

Evenimentul este dedicat lui Joshua Bierer, medic psihiatru, născut în Bucovina, fondatorul Organizației Mondiale de Psihiatrie Socială, aflată la al 50-lea an de existență.

Şcoală de vară (29.06 - 04.07.2014) îşi propune instruirea a 30 – 40 de persoane cu activitate în domeniul sănătăţii mintale şi interes în obţinerea de informaţii şi abilităţi de lucru în domeniul psihiatriei sociale şi comunitare (psihiatri, psihologi, asistenți sociali).

Conferința aniversară 'Joshua Bierer' (05.07.2014) va pune în prim plan viața, opera și rolul jucat de Joshua Bierer în psihatria socială mondială. Vor participa personalități care au susținut și pus în practică principiile psihiatriei sociale ale lui Joshua Bierer.

Pentru a primi informații suplimentare despre eveniment în următoarele săptămâni, vă rugăm sa accesați următorul link: http://bit.ly/ConfJoshuaBierer

Vă așteptăm cu drag,
Dr. Alexandru Paziuc
Preşedinte
Asociaţia de Psihiatrie Socială din România

 

 
© 2007-2008 apsro.ro - Proiect dezvoltat de Ovo-Media srl Câmpulung Moldovenesc